28-08-05

Season 1; disk 1.

1 & 2. Pilot.
Om zijn gevangenisstraf te ontlopen wordt inbreker Darian Fawkes proefpersoon. Een kwikzilverklier wordt in zijn hoofd geplaatst, waardoor hij onzichtbaar kan worden. Er zijn echter nare bijwerkingen en bovendien zitten er criminelen achter het procéde aan. Alleen een anti-stof en de hulp van een geheimzinnige overheidsinstantie kunnen Darian nog redden.
3. The catevari.
Charlie Fogerty, een zogenaamde catevari, ontsnapt uit een zeer speciale inrichting. Wanneer hij mensen krabt dient hij ze gif toe, waardoor ze sterven. Fogerty is vastbesloten om de mensen te straffen die hem in de inrichting hebben gestopt, en Fawkes wordt aangesteld om hem tegen te houden.
4. Ralph.
Een meisje is getuige van de moord op een politicus uit Turkmenistan. Geschokt door wat ze gezien heeft, weigert ze met wie dan ook te praten. Ze spreekt alleen nog met haar ingebeeld vriendje Ralph. Fawkes moet proberen om de rol van Ralph op zich te nemen, maar dan blijkt dat de moordenaar ook achter haar aan zit.
5. Tiresias.
Een agente pleegt zelfmoord nadat ze heeft gesproken met een helderziende. Het lijkt erop dat er meer mensen zijn gestorven na een bezoek aan deze man, Scarborough. Maar hij doet ook een voorspelling over de toekomst van Fawkes.
 
2000

16:29 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.