28-08-05

Season 1; disk 2.

6. The impetus.
Wanneer Fawkes bij de Keeper is, valt het hem op dat ze een artikel heeft dat over zijn toestand lijkt te gaan. Uit wat hij ervan ziet, lijkt het er op dat zijn gave kan uitmonden in vreselijk lijden en zelfs de dood tot gevolg kan hebben. Hij besluit Claire te volgen en ontdekt dat bij het Bureau nog vreemde dingen gebeuren.
7. The devil you know.
De succesvolle zakenman Lewis Pryce wordt ontvoerd. De FBI vraagt The Official om hulp en hij zet Fawkes in. Maar Fawkes verknalt de boel en The Official wordt daardoor gedwongen om af te treden. Dan komen Fawkes en Hobbes er achter dat de agent die hun gebeld heeft onder één hoedje speelt met de ontvoerde zakenman.
8. Liberty and larceny.
Een oude vriendin benadert Fawkes om met haar opnieuw een grote inbraak te doen. Haar opdrachtgever blijkt een beruchte crimineel te zijn, die bewijsmateriaal vernietigd wil zien. Darians onenigheid met het Bureau brengt hem aan het twijfelen.
9. The value of secrets.
Een topgeheime kwantumcomputer wordt opgeëist door de Amerikaanse regering, maar een van de ontwikkelaars, Kate Easton, steelt de computer om 'm te gebruiken voor het algemeen belang. Fawkes laat deze diefstal toe, omdat het erop lijkt dat de dief een manier kan vinden om de kwikzilverklier uit z'n hoofd te verwijderen.
10. Separation anxiety.
Hobbes staat erg wantrouwend tegenover de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. Hij stalkt haar en valt hem lastig. Fawkes ontdekt tot zijn verbazing dat er inderdaad iets vreemds aan de hand is; de man in kwestie blijkt actief te zijn in de wapenhandel.

2000

16:11 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.