28-08-05

Season 1; disk 3.

11. It hurts when you do this.
Bij een achtervolging komt Hobbes ten val en z'n korte termijn-geheugen raakt beschadigd. In het ziekenhuis denkt hij steeds dat hij aan een opdracht werkt. Als hij daarom op onderzoek uitgaat, ontdekt hij dat er wel heel vreemde dingen gaande zijn.
12. The other invisible man.
Op een avond wordt The Official in zijn kantoor in elkaar geslagen. De dader laat een belangrijk spoor achter: kwikzilvervlokken. Er blijkt nog een andere onzichtbare man te zijn geweest; de voorganger van Fawkes. Fawkes en Hobbes moeten erachter zien te komen wie hij is en wat hij wil.
13. Reunion.
Darian Fawkes wordt gebeld met het bericht dat zijn broer, die in zijn armen is gestorven, weer is opgedoken. Als hij op onderzoek uit gaat, blijkt dat Darians oom, die hem en zijn broer heeft opgevoed, betrokken was bij een vreemd project.
14. Cat & mouse.
Chinese wetenschappers willen hun eigen onzichtbare man creëren, maar daarvoor hebben ze Amerikaanse kennis nodig. Ze vermoeden echter dat Bobby Hobbes de onzichtbare man is, niet Darian, en gaan daarom achter de verkeerde aan.
15. Beholder.
Een beruchte huurmoordenaar maakt eventuele getuigen van zijn werk blind. Als Darian hem ontdekt, verliest ook hij zijn gezichtsvermogen. Maar als hij onzichtbaar is kan hij nog zien, en dus blijft hij de huurmoordenaar achtervolgen.
 
2000

15:49 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.