28-08-05

Season 1; disk 4.

16. Ghost of a chance.
Fawkes moet van de CIA zijn bijzondere gave gebruiken om de bijgelovige premier van een Latijns-Amerikaans land naar zijn hand te zetten. Hij moet zich ter plekke voordoen als een geest. Maar een derde partij probeert de parlementariër ook te beïnvloeden.
17. Flowers for Hobbes.
Genetisch materiaal van Nobbelprijswinnaars is verdwenen. Al snel ontdekken Fawkes en Hobbes dat dit materiaal wordt gebruikt om mensen extreem veel intelligenter te maken. Tijdens het onderzoek krijgt Hobbes het middel in zijn bloed, maar dit is niet zonder gevaar.
18. Perchance to dream.
Claire Keeply probeert om onverklaarbare reden iemand te vermoorden die ze niet eens lijkt te kennen. Darian kan dit nog net voorkomen, maar moet nu uit gaan zoeken wat er precies aan de hand is. Hij en Hobbes nemen allereerst maar eens een kijkje bij de FBI.
(Gastacteur: Will Wheaton)
19. Frozen in time.
Op een dag duikt Kate Easton weer op in Darians leven. Ze vertelt hem dat een aantal collega's van haar zijn verdwenen en ze vreest dat zij de volgende zou kunnen zijn. Nog voordat Darian heeft kunnen uitzoeken wat er aan de hand is, wordt ook zij ontvoerd.
20. Diseased.
Hobbes en Darian zijn De Fehrn weer op het spoor. Ze krijgen hem bijna te pakken maar weet weer te ontkomen. De volgende dag heeft Darian griep en de ziekte lijkt ook zijn kwikzilverklier aan te tasten.
 
2000

15:28 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.